Αν. Παπανδρέου: «Υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, όλα τα φόντα να καθιερώσουμε τον ΑΟΤ στη Γ’ Εθνική»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την παραμονή του στον ΑΟ Τυμπακίου, μίλησε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Θα συνεχίσει να σκοράρει με την φανέλα του ΑΟΤ και στη Γ’ Εθνική ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά την παραμονή του στο Τυμπάκι.

Ο ικανός επιθετικός τόνισε εκ νέου ως πλέον υπάρχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με την ομάδα, το οποίο δεν θα του επέτρεπε να μην παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Παπανδρέου αναφέρεται στους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας πως ο ΑΟΤ θα είναι πιο ώριμος και έτοιμος, σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Τόνισε μάλιστα, πως το σωματείο έχει όλα τα φόντα για να καθιερωθεί στην κατηγορία!

Για την παραμονή του στον ΑΟΤ και το δέσιμο με την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα μια χρονιά την συνεργασία μου με τον ΑΟΤ. Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και οι δυο πλευρές, κάτι που συζητούσαμε και κατά τη διάρκεια της σεζόν που μας τελείωσε.

Νιώθω πολύ όμορφα και οικεία στον ΑΟΤ. Όπως έχω ξανά δηλώσει και στο παρελθόν, πλέον υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τον σύλλογο, οπότε μου ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου!».

Για την άνοδο στη Γ’ Εθνική: «Ήταν κάτι που είχαμε θέσει στόχο από την αρχή της χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το πετύχαμε. Στόχος της ομάδας εννοείται θα είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα, με ωραίο ποδόσφαιρο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από πλευράς μου θα προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο, ώστε να παίρνουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε!».

Για το αν η παρουσία του ΑΟΤ στη Γ’ Εθνική πριν από δύο χρόνια κάνει την ομάδα πλέον πιο ώριμη: «Σαφώς μπαίνουμε πιο ώριμοι και έτοιμοι στην σεζόν που μας έρχεται αλλά και την κατηγορία. Η πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική, αν και είχε πικρό τέλος, μας βοήθησε πολύ να βγάλουμε συμπεράσματα και να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα, διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά να καθιερώσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στην ομάδα γενικότερα. Τον θέλουμε και την νέα χρονιά δίπλα μας όπως φέτος ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P