Τέλος από τον Γιούχτα ο Γ. Τουτζάρης – Το… αντίο του στην ομάδα!

Παρελθόν από τον Γιούχτα αποτελεί ο Γιώργος Τουτζάρης.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον Γιούχτα, κάνοντας παράλληλα τον δικό του απολογισμό για την χρονιά που πέρασε.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε την φετινή χρονιά στις Αρχάνες, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του ότι η ομάδα άμεσα θα καταφέρει να επιστρέψει στην Super Leauge 2.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα έγραψε:  «ένας ακόμη κρίκος στην επαγγελματική μου πορεία, που προστέθηκε και άφησε όμορφες ποδοσφαιρικές μα πιο πολύ ανθρώπινες στιγμές.

Το λιγότερο που θα μπορούσα να εκφράσω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ και απεριόριστο σεβασμό σε όλους όσους υπήρξαν η καθημερινότητα του συλλόγου και βοήθησαν να τελειώσει η ποδοσφαιρική χρόνια μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και παράλληλα στεναχώριας, για το αποτέλεσμα και μόνο, γιατί όλα τα υπόλοιπα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις γεννούν.
Αισθάνομαι υπερήφανος για το γκρουπ των προπονητών ,παικτών, φυσιοθεραπευτών, φροντιστών και όλων των ανθρώπων που συνέβαλλαν αυτή τη χρονιά.

Είμαι υπερήφανος και διπλά χαρούμενος για τους νέους φίλους που έκανα στη δεύτερη πατρίδα μου το Ηράκλειο κ την Κρήτη.

ADVERTISING

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ΠΑΕ Γιούχτας και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ξαναβρεί το δρόμο της στις επαγγελματικές κατηγορίες σύντομα γιατί το αξίζουν και οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα και οι υποδομές που έχουν δημιουργήσει.

Εις το επανειδειν κύριοι και κυρίες Next stop; Όπου με κάνει χαρούμενο και δημιουργικό. Dare to dream and never give up»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ