Γ. Χριστοφοράκης: «Εύκολη η απόφαση να μείνω στον Ρούβα – Να σκοράρω πολύτιμα γκολ»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρούβα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιάννης Χριστοφοράκης. 

Ο πρώτος σκόρερ των τελευταίων ετών στην ομάδα της Γέργερης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας.

Παράλληλα μίλησε και για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του, ενώ έκανε και το σχόλιο του για το φετινό πρωτάθλημα που έρχεται στην Α1 ΕΠΣΗ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρούβα: «Η ανανέωση μου με την ομάδα ήταν μια εύκολη απόφαση. Ο Ρούβας είναι ένα υγιής σωματείο και είναι κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο. Έχω άριστες σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδα τους οποίους και θεωρώ κάτι παραπάνω από φίλους».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά είναι μια καλή πορεία όπως αρμόζει στον Ρούβα, συνεχίζοντας από εκεί που σταματήσαμε τις δύο προηγούμενες χρονιές όπου η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Θέλουμε ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που θα βλέπει από εμάς».

Για τους δικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από τη δουλειά να βελτιώνομαι συνεχώς και να μπορέσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο πετυχαίνοντας αρκετά και πολύτιμα γκολ».

Για το πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Το νέο πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι αμφίρροπο και ενδιαφέρον. Θα έχει αρκετές ομάδες που θα είναι δυνατές και θεωρώ ότι η μάχη στην ουρά και στην κορυφή του πρωταθλήματος θα είναι συναρπαστική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P