Μ. Κορνηλάκης: «Η επιστροφή μου στον ΠΑΝΟΜ ήταν συναισθηματική απόφαση»

Για την επιστροφή του στον ΠΑΝΟΜ μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μάνος Κορνηλάκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τον ΠΑΝΟΜ και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους, τονίζοντας πως φέτος στην διοίκηση υπάρχει όρεξη να χτιστεί κάτι καλό.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΝΟΜ αξίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Η επιστροφή μου στον ΠΑΝΟΜ ήταν κυρίως συναισθηματική απόφαση, καθώς στο προηγούμενο μου πέρασμα πέρασα όμορφες στιγμές και εκτιμήθηκα ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΝΟΜ φαίνεται ότι έχει όρεξη να κάνει κάτι καλό την φετινή σεζόν και ήθελα να συνεισφέρω σε αυτή την προσπάθεια καθώς είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Α1.

Αξίζει στον ΠΑΝΟΜ να είναι στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα κάνει το ταμείο στο τέλος του πρωταθλήματος.

Τέλος ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια σεζόν κι εγώ από μεριάς μου ανυπομονώ να ανταποδώσω αντίστοιχα στο σωματείο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P