Στην Κ17 του ΟΦΗ ο Λευτ. Δρόσος!

Μετά τον Σάββα Μπαλάση, ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία και για την απόκτηση του Λευτέρη Δρόσου, από τον Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης. 

Στον ΟΦΗ ο αρχηγός της Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας Λευτέρης Δρόσος, που γεννήθηκε το 2008, θα αγωνίζεται πλέον στον ΟΦΗ.

Μετά από μία εξαιρετική διαδρομή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας επί σειρά ετών, ο Λευτέρης ήταν τα τελευταία δύο χρόνια ο βασικός δεξιός full back στην ανδρική μας ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2023 και την 2η θέση το 2024, ενώ παράλληλα βίωσε όλες τις επιτυχίες της Κ-15 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Gallini Cup τον Ιούνιο του 2023 στη Βουδαπέστη και της Κ-16 τον Μάρτιο του 2024 στη Βενετία. Παράλληλα ήταν ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της Μικτής της ΕΠΣ Ξάνθης που έφτασε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ-16 κατακτώντας τη 2η θέση στην Ελλάδα.

Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Χασιώτη, του Γιάννη Πολυμένη και του Γιάννη Κυράπογλου ο Λευτέρης εξέλιξε το ταλέντο του με διαρκή δουλειά στο γήπεδο και άξια θα αποτελεί πια μέλος της Κ-17 του ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά τον συμπαίκτη και φίλο του Σάββα Μπαλάση.

ADVERTISING

Του ευχόμαστε υγεία πρώτα από όλα και πολλές επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό του “άλμα” και είμαστε σίγουροι ότι ο εξαιρετικός του χαρακτήρας αποτελεί εφόδιο για νέες μεγάλες διακρίσεις!

Και βέβαια είμαστε περήφανοι που ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μας, μετά τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Σάββα Μπαλάση, “προβιβάζεται”σε σύλλογο της Super League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ