Αντ. Μπετεινάκης: «Να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται»

Ο Αντώνης Μπετεινάκης, συνεχίζει για 2η σεζόν στην ΑΕΚατσαμπά με τον ίδιο να αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο νεαρός αμυντικός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να αποδεχτεί την πρόταση καθώς του άρεσε ο τρόπος της διοίκησης και οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σε δήλωσή του για τη παραμονή του στην ομάδα, τόνισε: «είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στην οικογένεια της ΑΕΚατσαμπά. Δεν μου πήρε ώρα να το σκεφτώ, γιατί μου άρεσε ο τρόπος της διοίκησης και οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Προσωπικά για εμένα, θα ήθελα να τους βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να κάνω ένα γεμάτο πρωτάθλημα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τους στόχους της ΑΕΚ, συμπλήρωσε: «στόχος μας είναι μέσα από το όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P