Στην Κ17 του ΟΦΗ από τον Μινώταυρο ο Μ. Γεωργιακάκης!

Την παραχώρηση του Μάνου Γεωργιακάκη από τον Μινώταυρο, στην Κ17 του ΟΦΗ, ανακοίνωσε η Χανιώτικη ομάδα!

Υπενθυμίζουμε, ο ΟΦΗ έχει συνάψει συνεργασία με την ομάδα του Μινώταυρου σε επίπεδο ακαδημιών και ο Μάνος Γεωργιακάκης, είναι ο πρώτος που κάνει το… δρομολόγιο Χανιά-Ηράκλειο.

Ο Μάνος Γεωργιακάκης, ξεχώρισε τη φετινή χρονιά με την Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της, καθώς μόνο στη φάση ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια σημειώνοντας 9 γκολ! Στο τουρνουά Μάχη της Κρήτης όπου το κατέκτησαν τα Χανιά, αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Μινωταύρου, παραχώρησε δήλωση, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα ευτυχείς που η συνεργασία τους με τον ΟΦΗ παράγει αποτέλεσμα.

Στη δήλωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που σε λιγότερο από ένα χρόνο η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, παράγει αποτέλεσμα. Τον δρόμο που ανοίγει σήμερα, είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά απ’ την ακαδημία Μινώταυρου-OFI CRETE ACADEMY. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας και στους προπονητές του Μάνου. Του ευχόμαστε να έχει υγεία, τύχη, πείσμα και όρεξη για δουλειά και να πραγματοποιήσει το όνειρο του».

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου, αναφέρει: «Από τον Μινώταυρο στον ΟΦΗ ο Μάνος Γεωργιακάκης!

Ο Μινώταυρος ανακοινώνει ότι ο Μάνος Γεωργιακάκης εντάσσεται στην Elite Κ17 της ΠΑΕ ΟΦΗ. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος εντάσσεται στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ενα παιδί που ξεκίνησε από την Ακαδημία μας για πέντε χρόνια, συνέχισε στο Καλτσέτο και επέστρεψε ως έφηβος στην ανδρική ομάδα του Μινώταυρου. Με χαρά σήμερα τον παραχωρούμε στον ΟΦΗ.

Μάνο, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P