Στο τεχνικό επιτελείο της Δαμάστας ο Μ. Καρδουλάκης!

Η Δαμάστα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Καρδουλάκη, ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Μάλιστα ο Καρδουλάκης έχει πραγματοποιήσει ήδη προπονήσεις με την Δαμάστα έχοντας μάλιστα και συνομιλία με τον συνεργάτη του Γιάννη Χατζησεβαστό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την ένταξη στο τεχνικό τιμ του κ. Μιχάλη Καρδουλάκη ως άμεσος συνεργάτης του κ. Γιάννη Χατζησεβαστού.

Ο κ. Καρδουλάκης είναι επί πολλά χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής της Χερσονήσου ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και προπονητής στην ομάδα της Χερσονήσου. Σήμερα ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του στην ομάδα στο πλευρό του κ. Χατζησεβαστού. Στη φωτογραφία ο κ. Καρδουλάκης συνομιλεί με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Παπαδάκη.

Παράλληλα ο ΑΟ Δαμάστας εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κώστα Αργέντη, ο οποίος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει τη δυνατότητα αυτό το διάστημα να είναι παρών στις αγωνιστικές δραστηριότητες του σωματείου. Ο κ. Αργέντης συνεχίζει να αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΑΟ Δαμάστας και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα έχει και πάλι ενεργό συμμετοχή στην ομάδα.