Ευχαρίστησε τον ΠΑΝΟΜ η Νεάπολη

Η ομάδα της Νεάπολης, μετά την ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ, ανακοίνωσε με τη σειρά της την μετακίνηση του προπονητή Γιάννη Κουλούρα, στο σωματείο, αλλά και το δανεισμό των ποδοσφαιριστών, Συσκάκη,  Διαμαντάκη, Τζανάκη, Μπιτζανάκη, Μαυρίδη και Κατσούλη, ενώ ευχαρίστησε θερμά την ομάδα των Μαλίων για τη στήριξη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία με το φίλο σωματείο του ΠΑΝΟΜ στα πλαίσια της οποίας ανακοινώνουμε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας στον γνωστό σε όλους μας και μέχρι πρότινος προπονητή του συλλόγου του ΠΑΝΟΜ Γιάννη Κουλούρα.

Επίσης από τον ΠΑΝΟΜ μετακομίζουν στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού οι :Μιχάλης Συσκάκης, Σταύρος Διαμαντάκης,Μάνος Τζανάκης,Πάρης Μπιτζανάκης, Γρηγόρης Μαυρίδης και Γιάννης Κατσούλης.

ADVERTISING

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο του ΠΑΝΟΜ που βρίσκεται δίπλα μας για τη βοήθεια και την στήριξη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να τονίσουμε πως η συνεργασία η οποία ξεκινήσαμε θα διαρκέσει για χρόνια και όχι μόνο για τους επόμενους μήνες!
Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι ανακατατάξεις στο ΔΣ του συλλόγου μας και οι οποίες θα είναι τυπικές και μόνο!
Κόουτς και παιδιά καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ομάδας μας, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ευχόμαστε να έχουμε μια καλή πορεία στη προσπάθειά μας αυτή μα πάνω απο όλα υγεία!».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content