Ανακοίνωσε το δανεισμό 6 ποδοσφαιριστών και τη μετακίνηση Κουλούρα στη Νεάπολη ο ΠΑΝΟΜ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του ΠΑΝΟΜ επιβεβαίωσε την είδηση για το δανεισμό 6 ποδοσφαιριστών στην ομάδα της Νεάπολης και τη μετακίνηση του Γιάννη Κουλούρα στη Νεάπολη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο ΠΑΝΟΜ παραχώρησε στην ομάδα της Νεάπολης 6 ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, ενώ στην ομάδα του Λασιθίου θα μεταβεί και ο τεχνικός Γιάννης Κουλούρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ στα πλαίσια της καλής σχέσης με το γειτονικό σωματείο της Νεάπολης αποφάσισε ο προπονητής μας Κουλούρας Γιάννης και οι ποδοσφαιριστές Συσκάκης Μ, Κατσούλης Γ,  Τζανάκης Μ., Μαυρίδης Γ., Διαμαντάκης Σ., Μπιτζανάκης Π.. να συμμετάσχουν στην επανεκκίνηση της Γ Εθνικής. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα αφού έτσι δίνουμε την δυνατότητα  εκτός των πολύ καλών σχέσεων με το φίλο σωματείο  να μειώσουμε την αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών μας αλλά και να τους ενισχύσουμε με ακόμα περισσότερες  εμπειρίες μιας μεγαλύτερης κατηγορίας ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να μας βρει πιο δυνατούς. Καλή επιτυχία!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...