ΕΠΟ: «Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία ο Μάκης Γκαγκάτσης»

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, ανακοίνωσε-επισημοποίησε πως ο μοναδικός υποψήφιος είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Όπως έγινε επίσημα γνωστός, ο πρώην -πλέον- CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις εκλογές της 22ης Ιουλίου, όταν και θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα προέδρου.

Υπενθυμίζουμε, μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση, αναμένεται να ψηφιστεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου για μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέρει: «Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024».

Στο πλευρό του Μ. Γκαγκάτση ο «Πλούταρχος»: «Στις 22/07 μπαίνει η σφραγίδα για τη νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P