«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μ. Πεχυνάκης

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αυτό συμβαίνει και με τον Μανώλη Πεχυνάκη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση. 

Μετά από 19 χρόνια αφιερωμένα στον Ανθεστίωνα ο Μανώλης Πεχυνάκης, πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος του Ανθεστίωνα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν από τους βασικούς παράγοντες των μεγάλων επιτυχιών του σωματείου.

Ο Ανθεστίων με ανακοίνωση του ευχήθηκε τα καλύτερα στον ίδιο για τα νέα βήματα που θα κάνει στην ζωή του:  «Το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι του Μανόλη Πεχυνάκη ολοκληρώθηκε με το τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού τίμησε τον έμπειρο επιθετικό, που αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από 19 χρόνια ενεργής παρουσίας.

Με εξαίρεση δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον Δωριέα, για 17 σεζόν τίμησε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, προσφέροντας πάρα πολλά στην ομάδα του χωριού μας.

Από το μακρινό 2005 μέχρι σήμερα, συνέδεσε το όνομα του -μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά- με τις σημαντικότερες επιτυχίες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Ευχόμαστε τα καλύτερα, πάντα με το χαμόγελο σε ότι κι αν κάνεις»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P