ΕΠΟ: Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου – Παρών και ο Ν. Τζώρτζογλου

Αυτό που ήταν λίγο – πολύ γνωστό εδώ κι αρκετές εβδομάδες, πήρε επίσημο ύφος το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουνίου. Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διεκδικήσει το χρίσμα του προέδρου της ΕΠΟ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε αυτό που ήταν λίγο – πολύ γνωστό εδώ κι αρκετές εβδομάδες στον χώρο του ποδοσφαίρου, ότι δηλαδή θα επιχειρήσει να πάρει την σκυτάλη από τον Τάκη Μπαλτάκο.

Η επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πατέρα του -και πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη- και της οικογένειάς του.

ADVERTISING

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Μάκη Γκαγκάτση.

«Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες» ανέφερε στο εισαγωγικό της ομιλίας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ