Σε… κίνδυνο και ο ΑΟΑΝ!

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές περνάει και ο ΑΟΑΝ, καθώς επί της ουσίας, βρίσκεται σε παρεμφερή κατάσταση με τον Αλμυρό, με το ενδιαφέρον να είναι απειροελάχιστο και την απερχόμενη διοίκηση στο σύνολό της να αποχωρεί…

Ο ΑΟΑΝ σε… κρίση, καθώς πέραν των Λάμπρου Μάρη, Γρηγόρη Κοκολάκη και Αλέκου Αλεξανδράκη που γνωστοποίησαν στην γενική συνέλευση την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το διοικητικό σχήμα της ομάδας του Λασιθίου και αρκετά ακόμη μέλη από την απερχόμενη διοίκηση να μην έχουν πρόθεση να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα.

Ουσιαστικά, το μέλλον του ΑΟΑΝ κρίνεται σε μία… κλωστή, καθώς το ενδιαφέρον για την ένταξη στο νέο διοικητικό συμβούλιο είναι ανύπαρκτο και εάν δεν βρεθεί λύση σύντομα, ο ΑΟΑΝ θα κινδυνέψει ακόμη και με μη συμμετοχή στη νέα Γ Εθνική.

Ότι πέτυχε αγωνιστικά (την παραμονή στην κατηγορία), ο ΑΟΑΝ κινδυνεύει να το χάσει… διοικητικά, καθώς εάν δεν βρεθεί λύση, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για την ιστορική ομάδα.

Πλέον, τα βλέμματα «πέφτουν» στις εκλογές της Δευτέρας (3/6), καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν εάν ωστόσο δεν υπάρξει ενδιαφέρον για να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P