Αγγ. Χιώτης: «Μετά τον τραυματισμό μου δεν πίστευε κανείς σε εμένα εκτός τον Μοχό – Να κάνω υπερήφανη την μητέρα μου»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μοχό και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Άγγελος Χιώτης.

Ο πρώτος σκόρερ του Μοχού την χρονιά που μας πέρασε μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την ανανέωση της συνεργασίας τονίζοντας πως δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα να πει το ναι στην ομάδα, αφού άπαντες στο σωματείο του έδειξαν πόσο τον ήθελαν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους λέγοντας πως θέλουν να καθαρίσουν γρήγορα με την υπόθεση παραμονή και στην συνέχεια μέσα από καλό ποδόσφαιρο να κάνουν μια καλή πορεία.

Τέλος για τους δικούς του στόχους ανέφερε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα και να κάνει υπερήφανη την μητέρα του.

Συγκεκριμένα ανέφερε για την ανανέωση: «Δεν το σκέφτηκα πολύ για να ανανεώσω στην ομάδα. Πρόεδρος και προπονητής μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα με τον τρόπο που με προσέγγισαν για την νέα σεζόν.

Επίσης ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι ότι επειδή έλειπα αρκετά χρόνια από τα γήπεδα του Ηρακλείου ερχόμενος και από σοβαρό τραυματισμό δεν πίστευε κανένας σε εμένα αλλά εκείνοι πίστεψαν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Για τον στόχο της ομάδας: «Πρώτος στόχος και βασικός είναι η γρήγορη και εύκολη παραμονή και γιατί όχι μέσα από καλό ποδόσφαιρο και μια καλή πορεία, να τερματίσουμε όσο πιο ψιλά μπορούμε».

Για τον δικό του στόχο: «Να είμαι υγιείς να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα μου και να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα την προηγούμενη σεζόν με ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερα τέρματα ώστε να κάνω υπερήφανη την μητέρα μου από εκεί ψιλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P