Ν. Τζώρτζογλου: «Η 3οη Μάϊου πρέπει να θυμίζει σε όλους τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Εργοτέλης»

20 χρόνια συμπληρώνονται από την ονειρική ημέρα του Εργοτέλη που κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Α’ Εθνική. 

Ήταν 20 Μάϊου του 2004, όταν ο Σιλά με γκολ στο 91′ δίνει τη νίκη στον Εργοτέλη κόντρα στον Ακράτητο με 1-0 και παράλληλα την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία.

Ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας ήταν και ο Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος ποτέ δεν ξεχνάει την σημερινή ημέρα.

Έτσι με ανάρτηση του στα  social media αναφέρθηκε σε εκείνες τις εποχές, στην προσπάθεια που έγινε, ενώ μοίρασε και συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «30 Μαΐου 2004 – 30 Μάϊου 2024. 20 χρόνια πριν σαν σήμερα. Εργοτέλης – Ακράτητος 1 – 0.

Θεσσαλονίκη….. γήπεδο Νέας Ευκαρπίας ΜΠΑΡΑΖ ανόδου

Το γκολ γκολ ο Ζαν Μαρί Σιλά στο 91′ και άνοδος του Εργοτέλη  στην Α ΕΘΝΙΚΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Όσα χρόνια και αν περάσουν η 30η Μαΐου, θα είναι η μέρα που θα θυμίζει και πρέπει να θυμίζει σε όλους μας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει ο Εργοτελης, πως ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα.

Ευχαριστώ τον προπονητή Μύρωνα Σηφάκη τον συνεργάτη του Βαγγέλη Κουτσάκη που μαζί με όλα τα δικά μας παιδιά αλλά και τα 15 παιδιά του ΟΦΗ 94 ίδρωσαν – μάτωσαν εκείνη τη κιτρινόμαυρη φανέλα στο πιο όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι της ζωής μας..

Επίσης Ευχαριστώ όλους αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες μου , Γιώργο Στειακάκη, Μανώλη Σεβαστάκη, Γιώργο Σουλτάτο, Αλέκο Μουρτζάκη, Γιώργο Βοζικάκη, Σάκη Μποβολέτη, Γιωργο Ταμιωλακη, Στέλιο Φιλιππάκη, Γιώργο Φραγκάκη, Μιχάλη Σκεπάρνη, Ντίνο Συγγενίδη,,Γιαννη Δασκαλακη, Αντώνη Κασαπάκη, Λιβέρη, Παλικάρη.

Ευχαριστώ τον κόσμο του Εργοτέλη αλλά και του ΟΦΗ και όλης της Κρήτης που ήταν πυλώνες σε αυτό το σπάνιο, καταπληκτικό, ονειρικό, ταξίδι που σε τρία χρόνια ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ και από την Δ εθνική κατηγορία βρεθηκαμε στο ΟΝΕΙΡΟ στα ΣΑΛΟΝΙΑ της Super League 1.

Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μία ξεχωριστή ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσω τους τρεις παλιούς ΕΡΓΟΤΕΛΗΤΕΣ ανθρώπους και φίλους “προξενητές” που με έφεραν στον Εργοτέλη (ενώ γνώριζαν ότι ανήκω φίλαθλα στην οικογένεια του ΟΦΗ) και μου έδωσαν την ευκαιρία με όχημα αυτή την ιστορική ομάδα τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να γίνω γνωστός παραγοντικα.

Είναι 1)Γιώργος Ταμιωλάκης 2) Δημήτρης Γαλανός και 3) αείμνηστος ακριβός μου φίλος ο Κωστής ο Βενέρης…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P