Ολοκληρώνεται η μελέτη του Ενωσιακού γηπέδου

Προχωράει η μελέτη του Ενωσιακού γηπέδου, όπως τόνισε το μέλος της ΕΠΣΗ, Μανώλης Μαθιουδάκης, τονίζοντας πως βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους του Μεσογειακού Πανεπιστημίου και τον ενημερώνουν πως όσο αναφορά τη μελέτη του γηπέδου έχει ανατεθεί σε μηχανικό.

Παράλληλα ανέφερε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα αναλάβει την αποπεράτωση του έργου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Μαθιουδάκης: «Δικαιολογημένοι οι προβληματισμοί των σωματείων. Δεν σας κρύβω πως χαίρομαι που ήταν σχεδόν ομόφωνη η απόφαση της διακοπής των πρωταθλημάτων. Δεν έχουμε το χρονικό περιθώριο να γίνουν οι αγώνες. Αυτή η χρονιά, εφόσον μας έδιναν το οκ να συνεχίσουμε, μόνο προβλήματα θα δημιουργούσε στα σωματεία. Επιπλέον θα ήταν εις βάρος της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Σχετικά με το Ενωσιακό γήπεδο, είμαι σχεδόν σε καθημερινές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με ενημέρωσαν πως όσο αναφορά τη μελέτη του γηπέδου έχει ανατεθεί στον μηχανικό και μου έχουν υποσχεθεί πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η μελέτη. Η Περιφέρεια θα αναλάβει την αποπεράτωση του έργου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτήν την εξέλιξη, να έχουμε σύντομα νέα να σας ανακοινώσουμε περισσότερα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content