Δ. Παπαδάκης: «Το πιο βασικό είναι να αρχίσουν εκ νέου οι ακαδημίες»

Ο πρόεδρος της Φαιστού, Δημήτρης Παπαδάκης, στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ αναφέρθηκε στις ακαδημίες, τονίζοντας πως το πιο βασικό είναι να αρχίσουν εκ νέου, ενώ πρόσθεσε πως τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Φαιστού: «Δεν μπορούμε να συζητάμε για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων των τοπικών κατηγοριών. Πιστεύω πως από του χρόνου θα είναι εντελώς διαφορετικά. Δύσκολα θα ξαναδούμε κόσμο στα γήπεδα και βοήθεια από παντού, θα είναι δύσκολα τα επόμενα χρόνια.

Το πιο βασικό, αυτό που λένε όλοι, είναι να αρχίσουν εκ νέου οι ακαδημίες. Να βγουν τα παιδιά οργανωμένα να αθληθούν. Όλα τα παιδιά είναι έξω και παίζουν μαζί ποδόσφαιρο ανεξέλεγκτα και απαγορεύουν να παίζουν οργανωμένα. Αυτό θα πρέπει να το δουν οι ειδικοί και να αλλάξει σύντομα. Εμείς μπήκαμε τον Δεκέμβριο στο μητρώο αλλά δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα χρήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...