Μ. Παπαδόπουλος: «Με τα τωρινά δεδομένα θα ήταν ανεύθυνο να έχουμε αθλητική δραστηριότητα»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί το Λίντο και τη Δόξα Ηρακλείου, στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία, τόνισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουν άλλη απόφαση, ενώ ανέφερε πως ούτε πρωτάθλημα, ούτε προπόνηση μπορούν να βλέπουν με την πορεία του ιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λίντο και της Δόξας Ηρακλείου: «Αισθάνομαι πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε μία άλλη απόφαση. Τα δεδομένα είναι τα ίδια με την άλλη φορά, ως εκ τούτου η απόφαση μας και η τάση των σωματείων θα είναι ίδια. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να παίξουμε. Αλλά σεβόμενοι τη δυσκολία της πλειοψηφίας, είμαστε μαζί τους. Φαίνεται όμως πως θα υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα, που δεν έχουν οριστικοποιηθεί όπως τα δωρεάν τεστ για κάθε πολίτη.

Ούτε πρωτάθλημα, ούτε προπόνηση μπορούμε να βλέπουμε με τη πορεία του ιού, τα κρούσματα είναι αρκετά όπως και οι διασωληνωμένοι, να αφήσουμε ένα ενδεχόμενο. Με τα τωρινά δεδομένα θα ήταν ανεύθυνο να έχουμε αθλητική δραστηριότητα. Εάν υπήρξαν μαζικοί έλεγχοι και εάν μπορούσαμε να το εντάξουμε θεσμικά αυτό μαζικά, τότε θα ήταν πιο εύκολο να μπούμε σε διαδικασία. Ας κρατήσουμε ένα ενδεχόμενο, εάν υπάρξει καλύτερος έλεγχος του ιού να δούμε μήπως γίνει άτυπη μία διοργάνωση έτσι ώστε να υπάρξει».