«Κρούση» σε Τζώρτζογλου από Μακ. Γκαγκάτση

O Μάκης Γκαγκάτσης αναμένεται να διεκδικήσει τη προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές της 22ης Ιουλίου 2024, με τον ίδιο, να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με ανθρώπους τους οποίους θα ήθελε να έχει στο πλευρό του στη προσπάθειά του αυτή.

Ένας εξ αυτών, είναι ο Νίκος Τζώρτζογλου, επί χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ο οποίος είχε συζήτηση με τον διευθύνων σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι δύο πλευρές είχαν πολύωρη συζήτηση ως προς το ενδεχόμενο συστράτευσης στη προσπάθεια διεκδίκησης της προεδρίας της ΕΠΟ από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

ADVERTISING

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση το επόμενο διάστημα, καθώς εκτιμά απεριόριστα τον Μάκη Γκαγκάτση, με τους δύο άνδρες να έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την Κυριακή 2 Ιουνίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και πρόσωπα τα οποία θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη νέα εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ