Βγαίνει δυνατή και ενωμένη από την «φουρτούνα» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚατσαμπά, μπήκε σε… περιπέτειες τη φετινή χρονιά, με αρκετούς πρωτοκλασσάτους παράγοντές της να αποχωρούν, αφήνοντας χώρο σε μία νέα -υπό διαμόρφωση- διοίκηση.

Η «φουρτούνα» αυτή, καθώς οι αποχωρήσαντες ήταν σημαντικά γρανάζια του οργανογράμματος της ΑΕΚ, δείχνει να βγάζει μία δυνατή και ενωμένη ΑΕΚ, καθώς εισέρχονται στη διοίκησή της, άνθρωποι με όρεξη και μεράκι να συμβάλλουν και αυτοί από τη μεριά τους στη νέα… μέρα.

Αναμφίβολα, είναι μία καθοριστική στιγμή για την ΑΕΚ, με τον Ηλία Νατσάκο να επιστρέφει και πάλι στο αγαπημένο του σωματείο, κάτι που ενέπνευσε πολλούς, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία του Κώστα Σκαφίδα (γνωστού και ως Τρύπα), ο οποίος τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί ως εγγυητής της σταθερότητας για το σωματείο.

ADVERTISING

Πλέον, με τις εκλογές να είναι προγραμματισμένες για αύριο 29 Μαΐου, η ΑΕΚ αναμένεται να επιβεβαιώσει πως μπαίνει σε μία νέα εποχή, μία εποχή σταθερότητας, με ένα «μείγμα» παλαιών και νέων παραγόντων.

Ουσιαστικά, παρά τις αποχωρήσεις, δεν υπήρξε καμία στιγμή πρόβλημα στην ΑΕΚ, καθώς επί της ουσίας, όλα σε μεγάλο βαθμό ήταν προσχεδιασμένα, καθώς οι αποχωρήσαντες, αποχωρούν λόγω κορεσμού και αλλαγής προτεραιοτήτων και η ΑΕΚ παραμένει ενωμένη και ενδεχομένως να βγει και πιο δυνατή στην επόμενη μέρα, με αρκετά νέα πρόσωπα.

Τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη διοίκηση, δείχνουν από τη πρώτη ημέρα, μεγάλη διάθεση να «τρέξουν» και το γηπεδικό θα έρθει σύντομα και πάλι σε πρώτο πλάνο, με την οριστική λύση του, να αποτελεί μονόδρομος.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε, για το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετάσχουν στις εκλογές πέραν του Ηλία Νατσάκου και του Κώστα Σκαφίδα και οι Κώστας Ψιμόπουλος, Μιχάλης Καρασάββας, Βαγγέλης Καραγιαννάκης, Ιωάννης Μαστορίδης (Μπίλης), Πολύδωρος Κουτσαυτάκης, Κώστας Χριστοφής, Αντώνης Βασιλάκης, Αλέκος Νατσάκος, Δήμος Χατζηγεωργίου, Γιάννης Μισιρλάκης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Μανώλης Μαθιουδάκης, Λευτέρης Διγενής, Ιάκωβος Καλής, Μιχάλης Νικολάντος, και τρία ακόμη υποψήφιοι, των οποίων τα ονόματα, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Η εκλογική διαδικασία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου στο Δημοτικό Σχολείο Κατσαμπά από τις 16:00 έως και τις 19:00, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό της ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ