Κ. Γιαννακάκης: «Τιμή να υπηρετώ ως πρόεδρος τον Ανθεστίωνα – Να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις η ομάδα»

Για την επιστροφή του στο Δ.Σ. αλλά και για την θέση του προέδρου στον Ανθεστίωνα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Κώστας Γιαννακάκης. 

Ο νέος πρόεδρος του Ανθεστίωνα δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα και για την θέση που έχει, ενώ τόνισε ότι είναι ευθύνη μεγάλη, καθώς στόχος είναι να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η ομάδα.

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις για την επόμενη ημέρα του σωματείου στο πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι άπαντες στη νέα διοίκηση θέλουν η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για τα νέα καθήκοντα προέδρου τόνισε:  «Είναι τιμή που θα υπηρετήσω τον Ανθεστίωνα από την θέση του προέδρου. Είναι μεγάλη ευθύνη για εμένα αλλά και για όλο το Δ.Σ., όμως έχουμε όρεξη για δουλειά προκειμένου το σωματείου να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Με την συνεργασία όλων και με ενότητα νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Από σήμερα ξεκινάει η σκληρή δουλειά, ώστε να γίνουν βήματα εξέλιξης και προόδου». 

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για εμάς. Μόλις εχτές συγκροτηθήκαμε σαν συμβούλιο. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε για τα θέματα αυτά. Σίγουρα θα πλαισιώσουμε παίκτες που θέλουμε στην ομάδα. Περισσότερα όμως θα μπορούμε να πούμε τις επόμενες ημέρες».

ADVERTISING

Για τον δικό του στόχο ως πρόεδρος: «Αρχικά να πω συγχαρητήρια στην προηγούμενη διοίκηση για την προσπάθεια που κατέβαλε και κράτησε ψηλά τον Ανθεστίωνα. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος όπως κάνει τα τελευταία χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ