Επίσημη καταγγελία Άρη στην UEFA για τη διαιτησία του τελικού – Για ποιες φάσεις «φωνάζει»

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε ο τελικός του Κυπέλλου έχει φέρει μεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδο του Άρη, η οποία εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους από χθες το βράδυ λίγη ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης από τη Στεφανί Φραπάρ.

Η Γαλλίδα είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά persona non grata για τον Άρη που σκοπεύει να κλιμακώσει την δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία της στον τελικό, με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του.

Το πρώτο πράγμα που αποφασίστηκε είναι να προχωρήσει άμεσα κιόλας σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για τα πεπραγμένα της στον τελικό. Ο Άρης θα στοιχειοθετήσει την καταγγελία του σε συγκεκριμένες φάσεις.

ADVERTISING

Την αποβολή του Βλάντιμιρ Νταρίντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Άρη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε χέρι του Αράο και γενικά τις αποφάσεις της στο χθεσινό παιχνίδι.

Επίσης, καταγγελία θα γίνει και για τον Γάλλο που ήταν στο VAR, Χαμίντ Γκεναουί, ο οποίος δεν φώναξε την Φραπάρ για να δει την φάση του πέναλτι και να τσεκάρει ξανά αν είναι σωστή ή όχι η αποβολή του Ζουλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ