Παραιτήθηκε από την προεδρία του Γιούχτα ο Ν. Μπουνάκης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Γιούχτα μετά την απόφαση της ομάδας να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον πρόεδρο Νίκο Μπουνάκη να υποβάλλει την παραίτηση του.

Με προσωπική του δήλωσε ο Νίκος Μπουνάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία του Γιούχτα και από το διοικητικό συμβούλιο, αφού η απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. της Κυριακής, δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Μάλιστα ο Νίκος Μπουνάκης από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά με την απόφαση αυτή, τονίζοντας πως αν η ομάδα κατέβει στο πρωτάθλημα ο ίδιος θα αποχωρήσει.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει“Παραίτηση από την προεδρία και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Αρχανών ο “Γιούχτας” Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής μοσπονδίας (ΕΠΟ) για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής (Γ’ Εθνική) τη στγιμή που η χώρα μαστίζεται από την κορύφωση της πανδημίας του Covid-19 είναι ανεξήγητη και επικίνδυνη, βάζει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και του προσωπικού των σωματείων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων του Κρητικού ομίλου προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αρμόδιους της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΠΟ για την αντίθεση μας στην συνέχιση του πρωταθλήματος όσο επικρατούν οι συνθήκες της πανδημίας. Δυστυχώς δεν ακουστήκαμε, κάτω από την απειλή του υποβιβασμού η σνυτριπτική πλειοψηφία των σωματείων δήλωσε συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα που συνεχώς αλλάζει ημεροηνίες έναρξης.

Στον Α.Ο Γιούχτα, από την αρχή που τέθηκε το θέμα ήμασταν αντίθετοι στην συνέχιση του πρωταθλήματος. Κάτω όμως από την πίεση της απειλής του υποβιβασμού, με χθεσινή απόφαση το Δ.Σ. αποφάσιε την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, απόφαση με την οποία διαφωνών και την θεωρώ επιζήμια για το μέλλον της ομάδας. Μη μπορώντας να υπηρετήσω μια απόφαση με την οποία διαφωνώ παραιτούμε από την προεδρία και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Νικόλαος Γ. Μπουνάκης”.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content