Διέφυγε τον κίνδυνο το άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από συμπλοκή στον σταθμό «Prenzlauer Allee»

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας, το άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στα επεισόδια στον σταθμό “Prenzlauer Allee” στο Βερολίνο έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Πέντε άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπήρξε στον σταθμό “Prenzlauer Allee” του Βερολίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/05), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων, με έναν εξ αυτών να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και άλλους δύο σοβαρά τραυματίες.

Ωστόσο, τα νέα που έρχονται από το Βερολίνο είναι θετικά, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας το άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ άλλοι πέντε έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ADVERTISING

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει συμπλοκή τόσο στον σταθμό όσο και σε ξενοδοχείο, πλησίον του σταθμού. Η ιστοσελίδα “Βild” αναφέρει ότι η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν και σχετικά “πολεμοφόδια”, αφού βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ στο σημείο.

Παράλληλα, πέρα από τις 89 συλλήψεις, η αστυνομία είχε απομονώσει άλλα 70 άτομα για να πάρει τα στοιχεία τους, ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν μεταξύ άλλων και δύο αστυνομικοί. Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν συλλήψεις, αλλά μόνο καταγραφή στοιχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ