Αποχαιρετάει την ΑΕΚ μετά από 9 χρόνια ο Τ. Καραφωτιάς: «Θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Τόλη Καραφωτιά, ο οποίος μετά από εννέα χρόνια αποχωρεί από την ΑΕΚ. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με τα κιτρινόμαυρα, ωστόσο φέτος αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το σερί και να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο ίδιος μιλώντας στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση αυτή, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση του, αφού πέρασε στην ΑΕΚ μια ποδοσφαιρική… ζωή.

ADVERTISING

Παράλληλα ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία, ενώ ευχήθηκε να βρεθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα. Τέλος δεν έκρυψε την πρόθεση του να παρακολουθεί όσο μπορεί την ομάδα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα για την αποχώρηση του: «Ήταν εννέα όμορφα χρόνια που πέρασα στην ΑΕΚ τα πάντα. Χαρές, λύπες, νίκες, ήττες. Πέρασα απίστευτα χρόνια και θα κρατάω μόνο τα όμορφα και τα καλά. Για την ΑΕΚ η λέξη που αρμόζει να πω είναι οικογένεια. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι έγινε και με εμένα. Όπως είπα κρατάω τις όμορφες στιγμές και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Νομίζω ότι έχω κάνει τον κύκλο μου στην ομάδα και πρέπει να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα μου».

ADVERTISING

Στην συνέχεια είπε το δικό του ευχαριστώ σε όσους συνεργάστηκε λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Κώστα Σκαφίδα, «Τρύπα», τον πρόεδρο Γιάννη Μαστροκυριακάκη, τον Μανώλη Καραντεμοίρη, τον Κώστα Μπαρκάτσα, τον Αντώνη Βασιλάκη, τον Μανώλη Μαθιουδάκη, τον Δημήτρη Στειακάκη τον φροντιστή, τον προπονητή Γιώργο Φινοκαλιώτη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συμπαίκτες μου και αδέρφια μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τέλος στην σημαία της ομάδας τον Τάκη Καραφωτιά τον αδερφό μου».

Για το αν κρατήσει επαφές με την ομάδα και το δικό του αντίο: «Εννοείται ότι θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα. Η ΑΕΚ είναι ένα κεφάλαιο στην ζωή μου και αυτό δεν θα αλλάξει. Θα την παρακολουθώ όσο μπορώ και θα την στηρίζω. Εύχομαι κάποια στιγμή να λύσει το μεγάλο πρόβλημα με το γηπεδικό. Καλή συνέχεια ΑΕΚαρα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ