Μιχ. Κουρουγκιαβούρης: «Πως να αποχωριστείς αυτήν την ομάδα;»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Μινωική ο Μιχάλης Κουρουγκιαβούρης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο GRANDSPORT, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως… οικογένεια, ενώ αναρωτήθηκε «πως να αποχωριστείς αυτήν την ομάδα;».

Στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Κουρουγκιαβούρης, ανέφερε: «η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, έχω μεγαλώσει ποδοσφαιρικά και έχω ωριμάσει στην ομάδα της Μινωικής, από την ακαδημία στους Νέους και τα τελευταία τρία χρόνια στη μεγάλη ομάδα. Είμαστε οικογένεια πλέον με την ομάδα και υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα. Οπότε πως να αποχωριστείς αυτήν την ομάδα;

ADVERTISING

Στόχος μου είναι να κάνω το ξεπέταγμά μου ποδοσφαιρικά και να αρπάξω την ευκαιρία, να δώσω ότι έχω για να μπορέσω να κάνω το παραπάνω βήμα. Εάν οι συγκυρίες είναι έτσι όπως πρέπει, στόχος της ομάδας μας πιστεύω ότι είναι το καλό ποδόσφαιρο και να ανέβει η Μινωική όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης και ο κόσμος που θα έρχεται να ευχαριστιέται από ωραίο ποδόσφαιρο. Ότι έχουμε να δείξουμε για φέτος, θα το δουν όλοι μέσα στο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ