Μετράει αντίστροφα για τις… επόμενες ανακοινώσεις

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι «μηχανές» στον ΟΦΗ με τον Χουάν Νέιρα, να είναι ο πρώτος από μία σειρά παικτών που αναμένεται να βάλουν την υπογραφή τους στην επέκταση των συμβολαίων τους με τους «ασπρόμαυρους».

Η… υπόθεση του Χουάν Νέιρα, έκλεισε θετικά για τον ΟΦΗ καθώς όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, ο Τραϊανός Δέλλας, ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τον «Μαέστρο» που έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τους «ασπρόμαυρους» καθώς θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Μετά τον Χουάν Νέιρα, έρχεται όμως και η… σειρά των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, με τον Γιον Τοράλ να βρίσκεται πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ να του έχει προτείνει νέο διετές συμβόλαιο και τον Ισπανό να δείχνει θετικός να παραμείνει κάτοικος Κρήτης.

ADVERTISING

Παράλληλα, εκτός απροόπτου, αίσιο τέλος θα έχει και η… υπόθεση Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς μετά τον Χουάν Νέιρα και εκείνος αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα βάλει την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Οι περιπτώσεις Βούρου-Τοράρινσον, δείχνουν να διαφέρουν για τους «ασπρόμαυρους» καθώς ναι μεν ήταν δυσκολότερες, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά και οι δύο ή έστω ο ένας από τους δύο θα φοράει τα ασπρόμαυρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον ΟΦΗ, μετά από τις παραπάνω υποθέσεις, θα βάλουν σε εφαρμογή και τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα, πάντως ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, όσο αναφορά τους παραπάνω.

ADVERTISING

Στα μεταγραφικά, ο ΟΦΗ «σκανάρει» συνεχώς ποδοσφαιριστές και αξιολογεί περιπτώσεις που προέρχονται τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν μετά και την ολοκλήρωση των εσωτερικών υποθέσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ