Σταμ. Μαματζάκης: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω, να διορθώσουμε κάποια οργανωτικά»

Ο Σταμάτης Μαματζάκης θα παραμείνει στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΝΟΜ, δίνοντας τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας των Μαλίων, με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις στο GRANDSPORT, να εκφράζει την ικανοποίησή του, προσθέτοντας όμως πως θα πρέπει να διορθωθούν κάποια οργανωτικά θεματα.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΝΟΜ, ο ικανός τεχνικός τόνισε: «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω στον πάγκο του ΠΑΝΟΜ. Ήταν κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές και συζητήσαμε ώστε να βάλουμε τους στόχους της νέας χρονιάς.

Εγώ πάντα θέλω να μιλάω αληθινά και να λέω όπως έχουν τα πράγματα συζητήσαμε ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα οργανωτικά γιατί ο ΠΑΝΟΜ δεν μπορεί να παίζει την παραμονή του. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

ADVERTISING

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους του ΠΑΝΟΜ, πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια αξιόλογη ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική για να ανεβαίνει ο ΠΑΝΟΜ κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι.

Τώρα όσον αφορά τους παίκτες πρώτα θα μιλήσουμε με τα παιδιά που είναι από την περιοχή και είναι βαρόμετρο για το σωματείο και στην συνέχεια θα μιλήσουμε με τα παιδιά από το Ηράκλειο. Από εκεί και μετά θα τσεκάρουμε μεταγραφικούς στόχους και που πονάει η ομάδα για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα δίνει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο για το καλό του ΠΑΝΟΜ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ