Συνεχίζονται οι… ζυμώσεις στον Αλμυρό

Στο… φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» των διοικητικών παραγόντων που βρίσκονται κοντά στον Αλμυρό, με τον Μιχάλη Τσαγκαράκη, μετά και την εμφάνισή του στη γενική συνέλευση, όπου είχε και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αλμυρού, να δείχνει σε πρώτη φάση «ζεστός» να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού, δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για να αναλάβει τη διοίκηση του Αλμυρού, αποτελώντας τον διάδοχο του Θωμά Γαβαλά, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα, δίνοντας παράλληλα το «χρίσμα» στον Μιχάλη Τσαγκαράκη.

Ο πρώην -πλέον- πρόεδρος του Αλμυρού και σε δημόσια τοποθέτησή του, τάχθηκε υπέρ του Μιχάλη Τσαγκαράκη, ενώ ήταν και ο άνθρωπος που ουσιαστικά ανέλαβε το «ψηστήρι».

ADVERTISING

Ήδη οι επαφές στο πλαίσιο ζυμώσεων-διαβουλεύσεων είναι καθημερινές και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Ουσιαστικά, ο Μιχάλης Τσαγκαράκης, συζητάει με ανθρώπους του κύκλου του αλλά και του κύκλου του Αλμυρού, προκειμένου να τον πλαισιώσουν στην επόμενη μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ