Βρέθηκε στις Αρχάνες για τον Διαγόρα ο Βασίλης Σηφάκης!

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Διαγόρα, Βασίλης Σηφάκης, δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στις Αρχάνες για να στηρίξει την ομάδα του!

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Γιούχτα στις Αρχάνες για την τελευταία αγωνιστική των play out της Super League 2. Ένας από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το γήπεδο των Αρχανών ήταν ο Βασίλης Σηφάκης.

Ο ικανός τερματοφύλακας που ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν κάτω από τα γκολπόστ του Διαγορά, στον οποίο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Νοέμβριο, ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά ο Σηφάκης πρόλαβε στο μικρό διάστημα παρουσίας του στη Ρόδο να δημιουργήσει στενές σχέσεις και δυνατές φιλίες, όπως δείχνουν οι εικόνες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Γιούχτα.

Ο νεαρός γκολκίπερ κατέβηκε στα αποδυτήρια του Διαγόρα και άπαντες τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και θερμόυς εναγκαλισμούς, δείχνοντας πως ο Βασίλης Σήφακης πρόλαβε να δεθεί με τον σύλλογο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ