Πρώτη ήττα για τον ΑΟΤ στα μπαράζ ανόδου, δεν τα κατάφερε στη Νέα Ιωνία

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ γνώρισε ο ΑΟ Τυμπακίου, που δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Νέας Ιωνίας, από την οποία ηττήθηκε με 1-0.

15/05/2024 17:00
4η αγωνιστικη - Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

Στατιστικά παίκτη

Τζαμάϊ Ορέστη ΓΚΟΛ 40'    

ADVERTISING

Την όπως φαίνεται, δυνατότερη ομάδα των μπαράζ ανόδου, αντιμετωπίσε εκτός έδρας ο ΑΟΤ, ο οποίος πάλεψε το ματς, δεν μπόρεσε όμως να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το Τυμπάκι, μετά το μεγάλο διπλό με τον Καραβά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξ’ αρχής δυνατά, έχοντας την υπεροχή έναντι των «ασπρόμαυρων». Ήδη στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση στο ματς από τον πολύ δραστήριο Βαγγέλη Πλατέλλα, που σέντραρε, με τον Ταβάρες να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 8′ ήρθε μία φάση που «πάγωσε» τους ανθρωπους του ΑΟΤ, καθώς ο Μεϊρέλες χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μετά από πεντάλεπτη διακοπή.

ADVERTISING

Νέα φάση στο 19′, με τον Αλεμή να πιάνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πλατέλλα, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Σπουδαία στιγμή για τη Νέα Ιωνία στο 26′ με τον Πλατέλλα να σουτάρει από τη γωνία της περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Δύο λεπτά οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Γερολύμο να βγαίνει απέναντι στον Χρήστου μετά από πάσα του Ταβάρες, αλλά τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ να διώχνει σωτήρια.

Η Νέα Ιωνία συνέχιζε να ψάχνει το γκολ και στο 36′ έφτασαν μία ανάσα από αυτό, καθώς ο «κεραυνός» του Πλατέλλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΤ. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, αφού στο 40′, ο Τζαμάι έκανε την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και πλάσαρε σωστά για να κάνει το 1-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τη Νέα Ιωνία, να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες. Στο 56′ ακυρώθηκε γκολ του Πλατέλλα για επιθετικό φάουλ, ενώ λίγο αργότερα, στο 60′ και το 61′ η ομάδα της Αθήνας έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες, με Τζαμάι και Ταβάρες να χάνουν ανεπανάληπτα τετ α τετ.

ADVERTISING

Σε μία από τις λίγες επιθετικές του προσπάθειες ο ΑΟΤ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 76′ για μαρκάρισμα πάνω στον Παπανδρέου, ενώ ο Χρήστου έσωσε ακόμα ένα τετ α τετ, αυτή τη φορά στο 78′ απέναντι στον Σπυριδάκη.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον ΑΟΤ να γνωρίζει την ήττα με 1-0, με την ομάδα του Νίκου Σουτζή να έχει όμως την κατάσταση στα χέρια της αναφορικά με την άνοδο, αφού ακολουθούν παιχνίδια στο Τυμπάκι!

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ