Ο απολογισμός, η υπερηφάνεια και η υπόσχεση του Δωριέα!

Ο Δωριέας με ανάρτηση του, κάνει τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, εκφράζει τη περηφάνεια του για πολλούς λόγους, ενώ υπόσχεται για μια καλύτερη σεζόν τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Η χρονιά έκλεισε χθες με τραπέζι στον Δωριέα, αναφέροντας πως παρά τα προβλήματα, η ομάδα του Καστελλίου έδειξε ένα αξιόμαχο σύνολο, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την σημαντική συμβολή του για την διοργάνωση του 3ου Final Four, ενώ έδωσε την υπόσχεση για μια καλύτερη νέα σεζόν!

Η ανακοίνωση: «Μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα τελείωσε. Χθες η Διοίκηση παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Μια χρονιά που πραγματικά όλους εμάς που τρέξαμε, μας κάνει περήφανους και το ίδιο ελπίζουμε και την περιοχή μας. Περήφανους γιατί καταφέραμε, παρά τα προβλήματα, να έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Περήφανους γιατί όλα αυτά τα παιδιά ίδρωσαν τη φανέλα και τίμησαν το ευ αγωνίζεσθαι. Περήφανους γιατί καταφέραμε να συμμετέχουμε ενεργά και με μεγάλη επιτυχία στο τρίτο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Περήφανους γιατί στο τέλος καταφέραμε να έχουμε μια νέα οικογένεια.

ADVERTISING

Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές μας αυτή τη χρονιά, τους διαφημιζόμενους, τους χορηγούς, τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στον προπονητή μας. Κλείνοντας, θα ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνουμε ότι ήδη δουλεύουμε ώστε η επόμενη χρονιά να είναι ανάλογη στο βάρος και στην ιστορία της φανέλας μας.

Υ.Γ. Τα τμήματα της ακαδημίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά.

Με εκτίμηση προς όλους,
το Δ.Σ. του Α.Σ. Δωριέας!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ