Κυπελλούχος Ρεθύμνου για 7η φορά η Επισκοπή, επικράτησε με 2-1 του Ρεθυμνιακού στον τελικό!

 Στον μεγάλο 52ο τελικό, η Επισκοπή επικράτησε στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” με σκορ 2-1 κόντρα στον Ρεθυμνιακό και κατέκτησε για 7η φορά το Κύπελλο ΕΠΣΡ.

Σκόρερ του μεγάλου αγώνα ήταν ο Οργκίτο Μέτα στο 31′ μ’ ένα υποδειγματικό πλασέ και στο 73′ ο Σάουλ Κάμερον με κοντινό πλασέ ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού. Προηγουμένως, στο 63′ είχε ισοφαρίσει ο Σωπασής σε 1-1.

Το ματς – Τα γκολ – Η απόκρουση του τελικού από τον Γιάννη Ψαρρά

ADVERTISING

Στο 2′ από το κόψιμο του Χαλκιαδάκη προς τον Ξεπαπαδάκη, ο Ψαρράς βγήκε έγκαιρα και “τέλειωσε” τη φάση.

Στο 7′ το σουτ του Μέτα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών του Κελαϊδή.

Στο 11′ ο Κώτσιος με καθοριστικό τάκλιν κέρδισε μια κόντρα στον Κουκούλη

ADVERTISING

Στο 19′ από τη σέντρα του Ξεπαπαδάκη, ο Σηφακάκης έπιασε ένα εναέριο σουτ, η μπάλα έσκασε κάτω κι έφυγε με πολλή δύναμη με τον Γιάννη Ψαρρά να πραγματοποιεί την απόκρουση του τελικού παραχωρώντας κόρνερ και όλο το γήπεδο να χειροκροτά!

Στο 22′ από το φάουλ του Μέτα, ο Κεφαλάς ευρισκόμενος στο β’ δοκάρι έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 24′ ο Μεργέμογλου εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κάμερον έπιασε ένα σουτ στο β’ δοκάρι με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δυχτίων.

ADVERTISING

Στο 30′ ο Γαβαλάς άλλαξε τη μπάλα με τον Σωπασή με τον δεύτερο να σουτάρει όμως η μπάλα κόντραρε στον Κεφαλά την τελευταία στιγμή.

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 31′ ο Μέτα κέρδισε δύο διαδοχικές κόντρες και μπαίνοντας διαγώνια στην περιοχή του Κελαϊδή, πλάσαρε τον κυανόλευκο τερματοφύλακα ιδανικά.

Στο 33′ το σουτ του Γαβαλά κόντραρε στα σώματα και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ψαρρά.

ADVERTISING

Από την εκτέλεση κόρνερ του Ξεπαπαδάκη, ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Ψαρράς.

Στο 38′ από την αντεπίθεση του Ρεθυμνιακού, ο Γαβαλάς έβγαλε προς τον Σωπασή, εκείνος σύνέκλινε προς την εστία βγάζοντας παράλληλα για τον Ξεπαπαδάκη που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 62′ ο Ξεπαπαδάκης τροφοδότησε τον Γαβαλά κι εκείνος “άνοιξε” προς τα δεξιά για τον Σωπασή με τον νεαρό στράικερ να σουτάρει δυνατά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-1: Στο 73′ σε φάση διαρκείας, ο Πάτας έβγαλε τη σέντρα και ο Κάμερον που πλασαρίστηκε έξυπνα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής με δυνατό κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80′ ο Τζωρτζινάκης σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό “Γ” της εστίας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραντάθας): Ψαρράς, Κουκούλης, Μπατζέλης, Πάτας, Κεφαλάς, Μεργέμογλου (60′ Τζωρτζινάκης), Λέκα (86′ Χουρδάκης), Ζαχαράκης, Μπάρο, Μέτα (69′ Πεκίνι), Κάμερον.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Τσουπάκης): Κελαϊδής, Χύσκο, Μαρής, Κώτσιος, Γεωργούλης (73′ Ματαραγκάσι), Χαλκιαδάκης, Γαβαλάς, Ξεπαπαδάκης, Σηφακάκης, Σωπασής, Κλειδής Π. (82′ Κλειδής Απ.).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ