Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού δεν ανακοίνωσε αποστολή. Προπονήθηκε κανονικά ο Ντεσπόντοφ.

Με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, χωρίς όμως να ανακοινώσει αποστολή ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος απέναντι στον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με μια απογευματινή προπόνηση, στην οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες δυο ημέρες.

ADVERTISING

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (11.05) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

ADVERTISING

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό”. αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ