Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει σήμερα για τον Κώστα Γιαννούλη…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και στο φινάλε της καριέρας του, ο σπουδαίος Κώστας Γιαννούλης, αποκάλυψε μια μεγάλη είδηση.

Συγκεκριμένα, στην μινι συνέντευξη στην κάμερα της Cosmote Tv, αποκάλυψε πως έχει προτάσεις για να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο, που τόσο αγαπάει από άλλο πόστο, και αναμένεται μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης, να αποφασίσει από ποιο πόστο θα συνεχίσει στο αγαπημένο άθλημα του.

Ωστόσο όπως είπε δεν… καίγεται και ιδιαίτερα για την προπονητική, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον νέο ρόλο στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.

«Θέλω να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο, έχω κάποιες προτάσεις, θα το δω, να ξεκουραστώ λίγο και θα δω τι θα κάνω, δεν μπορώ μακριά του και σίγουρα ευελπιστώ να συνεχίσω», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την αποχώρηση από την ενεργό δράση ανέφερε πως έχει πάρα πολλές αναμνήσεις, η απόφαση του ήταν αρκετά δύσκολη, σκεπτόμενος από τον Ιανουάριο για το αν πάρει την απόφαση ή όχι, όμως ένιωσε υπερήφανος που έκλεισε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ την καριέρα του, θεωρώντας την ως την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος.

Την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα επί Φερνάντο Σάντος, χαρακτήρισε ως κορυφαία στιγμή στην καριέρα του και φυσικά το σημερινό αντίο με την αποθέωση και την αγάπη του κόσμου.

Με σκληρή δουλειά όπως είπε και πάντα δίνοντας το 100% έφτασε σε αυτήν την ηλικία να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε ως τεράστια τιμή που έκλεισε την καριέρα του, σε μια τόσο μεγάλη όπως ο ΟΦΗ, όπως είπε.

Επίσης το πρώτο επαγγελματικό του παιχνίδι ήταν ένα Εργοτέλης – Ηρακλής στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ έκλεισε τη καριέρα του στο Ηράκλειο και στο «Γεντί Κουλέ».

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής έκλεισε τη καριέρα του, με τον ΟΦΗ και τον ίδιο να νιώθουν ευγνώμων για αυτήν την συνεργασία 5,5 ετών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P