Π. Βαρδονικολάκης: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους των Μαλίων»

Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΝΟΜ για φέτος, ο Πέτρος Βαρδονικολάκης έκανε τον δικό του απολογισμό, για τη σεζόν που τελείωσε.

Το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος έδωσε ο ΠΑΝΟΜ που ηττήθηκε από τον Αλμυρό στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Ο Πέτρος Βαρδονικολάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας των Μαλίων, στην ανάρτηση του στο Instagram ξεκινάει ζητώντας τη δική του συγνώμη στους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα σε όλα τα ματς.

Παράλληλα, μιλάει για το εκπληκτικό, πραγματικά οικογενειακό, κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΝΟΜ, παρά τα όσα είχε ακούσει στο παρελθόν για το σωματείο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ολοκληρώθηκε άλλη μια χρονιά με χαρές και λύπες. Μια δύσκολη χρόνια.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους των Μαλίων.
Ένα συγνώμη στην διοίκηση, στον προπονητή Σταμάτη Μαματζάκη και το ποιο μεγάλο στους συμπαίκτες μου, γιατί δεν κατάφερα να τους βοηθήσω και να μπω να μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψω και εγώ στην προσπάθεια που έκαναν σε κάθε παιχνίδι.

Όταν ήρθα στην αρχή τις χρονιάς πολλοί μου είπαν πηγές εκεί και είναι κακά παιδιά και που πας να μπλέξεις.
Πρέπει να τους ενημερώσω ότι ο ΠΑΝΟΜ είναι μια υγιέστατη οικογένεια. Με τα πάνω και τα κάτω τις. Με τους τσακωμούς, διαφωνίες, γέλια, χιούμορ, πειράγματα, τραπέζια, φαγητά. Έτσι θεωρώ εγώ ότι πρέπει να είναι μια υγιής οικογένεια.

Καταπληκτικά παιδιά με μεγάλη και καλή καρδιά. Άνθρωποι εκδηλωτικοί και με πραγματική αγάπη και πάθος για το ποδόσφαιρο. Ζουν για το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος τις οικογένειας του ΠΑΝΟΜ, χαρούμενος και περήφανος για τις φιλίες που έχω κάνει.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι με αγάπη, χαρά και πολλά χαμόγελα.
Υ.Γ ( ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P