Β. Κεγκέρογλου: «Το Final Four θα δώσει πολλά την επόμενη ημέρα στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας»

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου μίλησε στην κάμερα του GRANDSPORT, στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΝΟΜ και Αλμυρό, μιλώντας για το Final Four και τα οφέλη που προσφέρει στον Δήμο για το μέλλον.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παρακολουθούμε έναν όμορφο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο πλαίσιο της γιορτής του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Το 3ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς που διοργανώνεται στον τόπο μας. Έχουμε τις υποδομές. Σήμερα οι δύο ημιτελικοί, ο άλλος στο Θραψανό και την Κυριακή ο μεγάλος τελικός στο Αρκαλοχώρι.

Είναι μεγάλο γεγονός για εμάς και μάλιστα αρκετός κόσμος μας ρωτούσε αν υπάρχει μικρός τελικός, για να δει ακόμη περισσότερα παιχνίδια. Αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του κόσμου και είναι ένας θεσμός που αφορά όλη την Κρήτη. Είναι μεγάλο γεγονός και θα έχουμε και υψηλούς προσκεκλημένους, όχι μόνο από την αθλητική ζωή της Ελλάδας. Θα έχουμε και από την ΟΥΕΦΑ για πρώτη φορά σε Final Four έναν τόσο υψηλό προσκεκλημένο.

Όλα γίνονται, ο θεσμός, όχι μόνο για τώρα, αλλά και για να αποτελέσουν βάση για τη συνέχεια και φυσικά γιατί όχι να υπάρχει αντιγραφή και από άλλες περιοχές για να έχουμε ανάλογες διοργανώσεις. 

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας είναι τόπος μεγάλων γεγονότων. Ο Ημιμαραθώνιος είναι μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο. Περίπου 30 πέρυσι, το ίδιο και στο μπάσκετ που έχουμε την Αναγέννηση και τώρα με το Final Four δίνουμε μια μεγάλη τόνωση στο ποδόσφαιρο.

Οι 4-5 τοπικές ομάδες να έχουν μια καλύτερη πορεία εύχομαι, θα βελτιώσουμε όσο μπορούμε τα γήπεδα και όλα όσα χρειάζονται να γίνουν για να έχουμε συνέχεια. Να πω ένα μεγάλο γεγονός που υπόσχεται πολλά για την επόμενη μέρα, δεν είναι μόνο η Κυριακή. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει, θα υπάρχει ολόκληρη η άνεση για να δούν τον τελικό και με προσθήκη κερκίδων που κάναμε το τελευταίο διάστημα και με όλες τις άλλες προϋποθέσεις για να περάσουν όμορφα όσοι δουν το παιχνίδι.

Μαζί με την ΕΠΣΗ έχουμε προετοιμάσει πολλά, με όλους να δίνουν τον εαυτό τους για το καλύτερο».

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P