Με μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη του Ζαχαρία οι παίκτες του ΟΦΙ

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Τίμου Καβακά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό τιμώντας την μνήμη του Ζαχαρία που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η ενημέρωση του ΟΦΙ:  “Με μαύρα περιβραχιόνια θα εμφανιστούν οι παίκτες του ΟΦΙ αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ιωνικό την Κυριακή στις 14.45 , στο Βουζουνεράκειο , λόγω του θανάτου του μικρού Ζαχαρία που έχει συγκλονίσει όλη την Κρήτη.

ΟΦΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ λοιπόν αύριο Κυριακή. Μιά ακόμα αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία τρία χρόνια , στα οποία αυτές οι δύο ομάδες ανέβαιναν τις κατηγορίες χέρι -χέρι. Δύο ομάδες με άριστες σχέσεις , παρά τον ανταγωνισμό των προηγουμένων ετών και φυσικά άσχετα με την χθεσινή ανακοίνωση του ΟΦΙ για την αυριανή διαιτησία.

Φέτος βέβαια οι δύο ομάδες έχουν αντιδιαμετρικούς στόχους. Η μια παλεύει για την άνοδο , η άλλη για την σωτηρία. Αύριο ο αγώνας είναι κρίσιμος για τους στόχους και των δύο ομάδων.

Οι παίκτες του ΟΦΙ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν είτε παίζουν με τον πρωτοπόρο όπως είναι ο Ιωνικός είτε με τον τελευταίο. Και μπορούν να το κάνουν.

Ο αγώνας μεταδίδεται από την ΕΡΤsport2. Καλό αγώνα παιδιά.