Έκανε το χρέος του και ελπίζει ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας επικράτησε του Παναθηναϊκού Β’ με 2-1 στις Αρχάνες, τον «έπιασε» στην βαθμολογία, μείωσε τη διαφορά στο -4 από την Παναχαϊκή, που όμως αν κερδίσει αύριο τον Διαγόρα, θα οδηγήσει τους «πράσινους» στην Γ’ Εθνική. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”444480″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”444480″]

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, όταν ο Κορνηλάκης βρέθηκε απέναντι απ’ τον Ξενόπουλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 12′ ο Παναθηναϊκός Β’ άγγιξε το 1-1 στην πρώτη του φάση στο ματς, με τον Νταμπίζα με προβολή να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι! Στο 25′ μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα για ένα δεύτερο τέρμα!

Ο Βρετός έβγαλε την σέντρα απ’ τα αριστερά με τον Λώλη να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα εκατοστά δίπλα απ’ το δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Νταμπίζας βρέθηκε απέναντι απ’ τον Πρινιωτάκη και με πλασέ ισοφάρισε.

Στο 36′ μεγάλη ευκαιρία για τους Αρχανιώτες. Ο Λώλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ. Στην επαναφορά, ο Liporace με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, μακρινό σουτ του Βρετού, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 43′ ο Νοικοκυράκης βγάζει καλή σέντρα απ’ τα δεξιά με τον Βρετό να παίρνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 44′. Μακρινό σουτ απ’ τον Κωστανάσιο ο Ξενόπουλος μπλοκάρει. Πρώτη φάση στην επανάληψη για τον Παναθηναϊκό. Στο 51′ σουτ του Φουρτάδο έξω από τη περιοχή, μετά από ατομική ενέργεια, πέρασε άουτ.

Στο 54′ ατομική προσπάθεια του Βρετού, από τα δεξιά έκανε το σουτ, αμυντικός έβαλε τη κόντρα και βγήκε κόρνερ. Στο 58′ ο Γιούχτας παίρνει εκ νέου το προβάδισμα! Ο Νοικοκυράκης έσπασε πολύ ωραία την μπάλα στην περιοχή απ’ τα αριστερά, με τον Κωστανάσιο να πλασάρει και να βάζει ξανά τον Γιούχτα μπροστά στο σκορ.

Στο 65′ απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ τον Βρετό η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 77′ ο Γιούχτας μένει με δέκα παίκτες, έπειτα από μαρκάρισμα του Πολυχρόνη, την δέχθηκε αδιαμαρτύρητα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Γιούχτα να κρατάει το προβάδισμα του, Στο 88′ σουτ στη κίνηση του Κρυπαράκου έξω από τη περιοχή, ήταν αρκετά άστοχο. Στο 89′ ο Σαρδέλης έκανε το σουτ μέσα στη περιοχή, η μπάλα κάπου κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Στο 94′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιδερά, με το παιχνίδι να λήγει 2-1 υπέρ του Γιούχτα, που ελπίζει..

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”444480″]

[le id=”220″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P