Ανακοίνωση για τους διαιτητές στο παιχνίδι με τον Ιωνικό εξέδωσε ο ΟΦΙ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας με ανακοίνωση του, αναφέρθηκε στους διαιτητές στην αναμέτρησης με τον Ιωνικό, καθώς όπως και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, οι δύο διαιτητές ήταν από το Σύνδεσμο Αθηνών, ενώ ο ένας είναι και πάλι ο κ. Μαχαίρας.

Όπως τονίζουν οι «ασπρόμαυροι», πρόκειται για απλή σύμπτωση, αλλά δίνουν την δυνατότητα σε ορισμένους να σκεφτούν το οτιδήποτε, ενώ παράλληλα, ευχήθηκε τόσο στην ΚΕΔ όσο και στην ομάδα του Ιωνικού, να συνεχίσουν με επιτυχία το έργο τους και τους στόχους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970, με αφορμή τον ορισμό των δυο διαιτητών και πάλι από την Αθήνα και συγκεκριμένα των κ.κ. Μαχαίρα (1ος) και Αλαμπέη (4ος), στο επικείμενο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, της Super league 2,μεταξύ της ομάδας μας και του Ιωνικού που θα γίνει στην Ιεράπετρα την 21/03/2021, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Με όλο το σεβασμό μας προς την ΚΕΔ αλλά και στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού, με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις, επισημαίνουμε γεγονότα που είναι συμπτωματικά τα οποία όμως στην περίπτωση που συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται, δίνουν την δυνατότητα στον οποιοδήποτε να σκεφτεί οτιδήποτε…..

1. Πρώτος γύρος: ΙΩΝΙΚΟΣ – Ο.Φ.Ι àΔιαιτητές και οι δυο από Αθήνα. Ο κ. Μαχαίρας 4ος .
2. Δεύτερος γύρος: Ο.Φ.Ι – ΙΩΝΙΚΟΣ àΔιαιτητές και πάλι δύο από Αθήνα. Ο κ. Μαχαίρας 1ος.

Διευκρινίζουμε και πάλι ότι πρόκειται περί απλής σύμπτωσης, ευχόμαστε στην ΚΕΔ  που ήδη έχει κάνει άλματα προόδου, να συνεχίσει με επιτυχία το δύσκολο έργο της και στον Ιωνικό να επιτύχει τους στόχους του. 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970».