Πάντα δίπλα στον αγαπημένο του ΟΦΙ ο Π. Τσακαλίδης και η οικογένεια του

Ο Παύλος Τσακαλίδης, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι στον ΟΦ Ιεράπετρας όταν και αγωνίστηκε με τα «ασπρόμαυρα» τη σεζόν 2005-2006 και πλέον προσπαθεί όταν βέβαια αυτό είναι εφικτό, να βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Ιεράπετρας, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του.

Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα λόγω της πανδημίας, όμως ο Παύλος Τσακαλίδης δεν χάνει ευκαιρία ώστε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα και φέτος έχει ταξιδέψει σε ορισμένες πόλεις, προκειμένου να δει από κοντά τον ΟΦ Ιεράπετρας. Στο πλευρό του και η οικογένεια του, η οποία υποστηρίζει… φανατικά την ομάδα.

Ήδη ο Παύλος Τσακαλίδης, παρέα με την οικογένεια του, έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον ΟΦΙ σε Ξάνθη και Λάρισα, ενώ θα παρακολουθήσει από κοντά τους «ασπρόμαυρους» και στα παιχνίδια σε Δράμα και Τρίκαλα. Δυστυχώς για εκείνον, δεν είναι εύκολο να παραβρεθεί στην Ιεράπετρα και στο «Βουζουνεράκειο» καθώς μένει στη Θεσσαλονίκη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας τη σεζόν 2005-2006, όπου μέτρησε, δύο τελικούς Λασιθίου απέναντι στον ΑΟΑΝ όπου τον ένα τον κέρδισε η ομάδα και ένα πρωτάθλημα, όταν και ανέβηκαν οι «ασπρόμαυροι» Γ Εθνική.