Κέρασε τους συμπαίκτες του ο Καστελλιανάκης

Ο ποδοσφαιριστής του Πόρου, Άγγελος Καστελλιανάκης, ο οποίος γιορτάζει σήμερα (19/03) τα γενέθλια του, έφτασε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, με τούρτες και γλυκά!

Οι ευχές του Πόρου στον Άγγελο Καστελλιανάκη!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, γιόρτασε τα γενέθλια του παρέα με τους συμπαίκτες του, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης, έκοψε τις τούρτες που είχε φέρει. Παράλληλα διενεργήθηκαν τεστ rapid test στην ομάδα, όπου όλα ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου: «Με τούρτες και γλυκά αφίχθη στην προπόνηση των “μπλε” την Παρασκευή το απόγευμα (19/02) στο “Lido Soccer” ο Άγγελος Καστελλιανάκης. “Γλύκανε” τους συμπαίκτες του ο “Καστέλλος” στον Πόρο! Ο ικανός επιθετικός έχει σήμερα τα γενέθλιά του και μοιράστηκε τη χαρά του με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας. Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος έκοψε τις τούρτες που έφερε μαζί του με τους “μπλε” να του εύχονται χρόνια πολλά. Πριν την έναρξη του προγράμματος άπαντες έκαναν εκ νέου rapid τεστ (για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα και για τέταρτη συνολικά με έξοδα ξανά της διοίκησης). Τ’ αποτελέσματα αυτών έγιναν γνωστά το βράδυ και ήταν όλα αρνητικά».

Φωτογραφίες από το κέρασμα του Καστελλιανάκη: