ΕΠΣΗ: Νέα τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία στις 22/3

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, γνωστοποίησε πως διενεργήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η διενέργεια νέας τηλεδιάσκεψης με τα σωματεία, μετά από ερώτημα της ΕΠΟ, σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. 

Όπως έγινε γνωστό απο την ΕΠΣΗ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε έγγραφο-ερώτημα για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων, με την Ε.Ε. της Ένωσης να αποφασίζει να διενεργηθεί νέα τηλεδιάσκεψη έτσι ώστε να πάρει και πάλι τις απόψεις των παραγόντων-σωματείων, κάτι που είχε προαναγγείλει και το Grandsport.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: «Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Μαρτίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

1) Ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου σχετικά με τις εκλογικές διεργασίες που γίνονται στην ΕΠΟ. Το θέμα των εκλογών θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα μετά την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων από την εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ.

2) Ενημέρωση για τις επαφές με την Γ’ Εθνική, χωρίς να έχει πάντως δοθεί ακόμα οριστικό χρονοδιάγραμμα από την ΕΠΟ, παρότι έχει επιτραπεί σε όλες τις ομάδες να κάνουν προπονήσεις, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

3) Εστάλη έγγραφο από την ΕΠΟ με ερώτημα προς την ΕΠΣΗ σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη θα διοργανωθεί νέα τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ την Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 18:00.

4) Συζητήθηκε το θέμα με τους ορισμούς παρατηρητών στο πρωτάθλημα της Super League 2.

5) Αναφορά στο ενωσιακό γήπεδο και ενημέρωση από τον κ. Μανόλη Μαθιουδάκη για τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

6) Συζήτηση για το κτιριακές υποδομές της ΕΠΣΗ και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ενημέρωση για τις εργασίες που έχουν γίνει αλλά και για τις νέες εργασίες που επειγόντως πρέπει να εκτελεστούν. Το θέμα έχει αναλάβει το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης».