Γιώργος Αγαπάκης: Έκανε το βήμα παραπάνω και έδωσε σπουδαίες λύσεις για τον Αλμυρό!

Μία σπουδαία χρονιά με τα χρώματα του Αλμυρού πραγματοποίησε ο Γιώργος Αγαπάκης, ο οποίος με εξαιρετικές εμφανίσεις κατάφερε να καθιερωθεί και να αποτελέσει έναν βασικό πυλώνα για την πορεία της ομάδας του Γαζίου.

Ήδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Αγαπάκης είχε πάρει τις ευκαιρίες του με τους «πορτοκαλί» με τον Μανώλη Σουτζή να δείχνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα του Γαζίου πως υπολιγίζει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, βλέποντας εξαιρετικά στοιχειά σε εκείνον, έναν παίκτη από τα σπλάχνα του συλλόγου, που τα δίνει όλα για τον σύλλογο!

Η παρουσία του Γιώργου Αγαπάκη συνέβαλε τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία του Αλμυρού μέχρι την 3η θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε 27 φορές, όλες ως βασικός, σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με την εικόνα του να εντυπωσιάζει, αφού ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αλμυρού.

Μάλιστα, φέτος κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και στο σκοράρισμα, αφού βρήκε πέντε φορές τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς και με την εκτελεστική του ικανότητα. Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Αγαπάκης κάνει κάθε χρόνο το βήμα παραπάνω, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση για κάθε ομάδα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P