Μ. Χαϊντίνι: «Ξεκινήσαμε με δυσκολίες, ο Χρ. Μουρτζάκης μας ένωσε και μας έβαλε στον σωστό δρόμο»

Ο Ματέο Χαϊντίνι μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 και κάνει τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που έφτασε στο τέλος της για τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής αναφέρεται στο δύσκολο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα που είχαν οι «πράσινοι» να αντιμετωπίσουν. Παράλληλα στέκεται στον σπουδαίο ρόλο του Χρήστου Μουρτζάκη, ο οποίος όπως λέει τους ένωσε και τους έβαλε στον σωστό δρόμο, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής.

Συγκεκριμένα είπε: «Αρχικά η χρονιά για εμάς άρχισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με πολλές δυσκολίες και απουσίες εξαρχής και με ένα παρα πολύ δύσκολο προγραμμα από νωρίς. Στην πορεία το κλίμα με τις συνεχόμενες ήττες δεν ήταν πολύ καλό.

Έπειτα αλλάξαμε προπονητή και κατάφερε να μας ενώσει και με πολύ υπομονή και δουλειά να μας βάλει στον σωστό δρόμο. Από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια με τον προπονητή, Χρήστο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύαμε όλοι πως μπορούμε να ανατρέψουμε όλη αυτή την εις βάρος μας εικόνα και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όπως και έτσι έγινε.

Όλα τα παιδιά, όλη τη χρόνια κάναμε τεράστια προσπάθεια με τον προπονητή μας και στο τέλος τα καταφέραμε.Τέλος θέλω να ευχηθώ Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P