ΕΠΣΗ: Τα 2+1 απόρθητα «κάστρα» του Ηρακλείου

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ έφτασαν στο τέλος και το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει τις ομάδες που κατάφεραν να διατηρήσουν απόρθητες τις έδρες τους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Με τα παιχνίδια της Μεγάλης Τετάρτης στη Β1 ΕΠΣΗ, τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2023/24 έριξαν αυλαία!

Τρεις ομάδες από όλες τις κατηγορίες, ήταν εκείνες που κατόρθωσαν να διατηρήσουν το εντός έδρας αήττητο τους!

Στην Α1 ΕΠΣΗ, ο πρωταθλητής ΑΟΤ δεν γνώρισε την ήττα σε εντός έδρας παιχνίδι, μετρώντας 14 νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο ηττήθηκε στο Τυμπάκι, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ανθεστίων, με την ομάδα του Θραψανού να είναι τυπικά γηπεδούχος.

Στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, μπορεί η Ανάληψη να μην κατέκτησε τον τίτλο, ωστόσο ήταν η μοναδική ομάδα με το αήττητο στην έδρα της, μετρώντας 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα ο πρωταθλητής Ζαρός απώλεσε το αήττητο την τελευταία αγωνιστική, στο ματς με τη Φαιστό.

Στον 2ο όμιλο το Ασήμι έφτασε πιο κοντά, αλλά είχε μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή από τις Ασίτες. Η σαρωτική Χαραυγή, κέρδισε όλα τα παιχνίδια της στη Β1 ΕΠΣΗ και φυσικά εκείνα στο γήπεδο της, ενώ στη Β2 ΕΠΣΗ, έχασε την ευκαιρία να τελειώσει αήττητος στα Καλέσσα, χάνοντας το ματς της φιέστας από τη Δόξα Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P