Αγγ. Χαϊντίνι: «Μοναδικός στόχος η νίκη – Να πάρουμε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας, το ματς με τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη αλλά και τον στόχο του ΑΟΤ μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Άγγελος Χαϊντίνι.

Ο νεαρός εξτρέμ αναφέρθηκε στην ισοπαλία της πρεμιέρας τονίζοντας πως οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν την ομάδα να παίξει το παιχνίδι της.

Παράλληλα έδωσε σύνθημα νίκης στο ματς της Τεάρτης με τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη, ενώ τέλος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι ο ΑΟΤ να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Για το ματς της πρεμιέρας: «Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για εμάς η πρεμιέρα. Δεν είχαμε την αναμενόμενη απόδοση και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός χώρος αλλά και ο καιρός που δεν ήταν ευνοϊκός. Παρόλα αυτά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι και είχαμε και καλές φάσεις που μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το ματς της Τετάρτης: «Σε αυτό το ματς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στόχος του ΑΟΤ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι να τερματίσουμε στις πρώτες τρεις θέσεις όπου θα πάρουμε το εισιτήριο για τις Εθνικές κατηγορίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P