ΟΦΗ για Τσιλιανίδη: «Καμία σχέση οι ενοχλήσεις που νιώθει με το μόσχευμα που τοποθετήθηκε»

Ο ΟΦΗ με επίσημη τοποθέτηση του ξεκαθαρίζει το πρόβλημα του Κοσμά Τσιλιανίδη, μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόβλημα στο μόσχευμα που τοποθετήθηκε μετά την επέμβαση του.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ το πρόβλημα που έχει κρατήσει εκτός δράσης τον “Τσίλια” δεν έχει να κάνει την παραμικρή σχέση με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε στην επέμβαση που έκανε πριν μερικούς μήνες στους χιαστούς.

Μάλιστα στην επίσημη τοποθέτηση τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάνουν λόγο για “ανακρίβειες” ενώ τονίζουν  πως “οτιδήποτε άλλο διαδίδεται δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα”.

Συγκεκριμένα η επίσημη θέση του ΟΦΗ αναφέρει: “Για να μη γράφονται ανακρίβειες και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την υγεία ενός ποδοσφαιριστή μας, σας ενημερώνουμε πως σε ότι αφορά στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη, οι ενοχλήσεις που αισθάνεται είναι στον έσω μηνίσκο του εγχειρισμένου ποδιού και δεν έχει την παραμικρη σχέση με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε. Η συντηρητική θεραπεία έγινε και συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό την αποφυγή νέου χειρουργείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ποδοσφαιριστή. Φυσικά τις επόμενες μέρες όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, θα παρθεί και η τελική απόφαση, με μοναδικό γνώμονα την υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα”.