Το φινάλε της Δόξας Ηρακλείου, παρακαταθήκη για το μέλλον!

Έστω και αργά στη σεζόν, τα… πιτσιρίκια της Δόξας Ηρακλείου, κατάφεραν να μετατρέψουν τις καλές εμφανίσεις του σε θετικά αποτελέσματα, γεμίζοντας με ψυχολογία για το μέλλον!

Ανέκαθεν σε ομάδες ακαδημιών και ειδικότερα στη Δόξα Ηρακλείου, το αποτέλεσμα δεν αποτελεί το ζητούμενο, με τον στόχο να είναι πάντα η βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών του ρόστερ, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Θα ήταν όμως κρίμα, αν η Δόξα ολοκλήρωνε χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, αφού οι εμφανίσεις της, στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, ήταν άκρως ανταγωνιστικές Ωστόσο, η προφανής απειρία, ορισμένα ατομικά λάθη, αλλά και η λογική έλλειψη συγκέντρωσης που μπορεί να συμβεί σε παιδιά τόσο μικρών ηλικιών, κόστισε σε πολλά παιχνίδια και με δεδομένο πως το σύνολο του Μάνου Παπαδάκη είχε να αντιμετωπίσει έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους.

Η τελευταίας εβδομάδα της σεζόν όμως, κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ήρθε επιτέλους η πρώτη νίκη στο παιχνίδι με τον Τηγανίτη, με 2-0. Αυτό το πρώτο τρίποντο φαίνεται πως απελευθέρωσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που πήγαν στην τελευταία αγωνιστική στα Καλέσσα, στη φιέστα του πρωταθλητή Μαραθώνα και με μία εκπληκτική εμφάνιση, επιβλήθηκαν με 3-5, στο «μπαμ» της χρονιάς στην κατηγορία!

Σίγουρα αυτά τα αποτελέσματα, έκλεισαν με όμορφο τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά ταυτόχρονα γεμίζει με πίστη και αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας, αφού η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της, με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P